Certifikát o vysazení stromu jako dárek – za minutu v emailu. Zjistit víc!

REFA Group a Dálnička.cz spojili síly: Společně za zelenějším Českem

V dnešní době, kdy je péče o životní prostředí čím dál zásadnější, nacházejí inovativní řešení nejen jednotlivci, ale i firmy. Skvělým příkladem je i spolupráce REFA GroupDálnička.cz. Toto propojení demonstruje, jak může společné úsilí vést k revitalizaci naší krajiny a vytvoření zdravějšího a zelenějšího Česka a kvalitnějšího bydlení. 


Propojení nové vize a přírody

REFA Group představuje realitu vysněného bydlení. V Refa Group pomáhají lidem, kteří chtějí prodat, koupit, pronajmout nebo spravovat nemovitost v Praze a okolí. 
Tento rok se v REFA Group rozhodli, že chtějí pomáhat i přírodě - skrze výsadbu stromů s prověřeným projektem, námi, Sázíme Česko. Věří, že ke krásnému 
a vysněnému bydlení je rozhodně třeba krásné přírody a hlavně zeleně, která 
se u jejich klientů stává rok od roku žádanější. 


Jak mohou pomoci přírodě a poskytnou zákazníkům v realitách to nejlepší? 

Jedině tak, že přiloží ruku k dílu a zapojí se do sázení zeleně. 

A tak za každou pronajatou či prodanou nemovitost investují do výsadby stromů po celé České republice.




Spolupráce, která dává smysl

Změna jejich Zelenější vize přinesla ještě Zelenější příležitost a tou je spolupráce 
s projektem Dálnička.cz, který vznikl za cílem ozelenit Česko výsadbou stromů. 
Jízda autem má totiž obrovský vliv na kvalitu ovzduší a tento projekt se snaží pomoct skrze ekologické dálniční známky omezit produkci CO2.

Na jejich e-shopu je k dostání elektronická dálniční známka pro jízdu po českých dálnicích a jejich zpoplatněných úsecích. K dispozici jsou zde různé typy známek 
a to roční, 30 denní 10 denní a nově také jednodenní dálniční známka, což zajišťuje maximální flexibilitu na vašich cestách. Za každou zakoupenou známku s nimi přispíváte k ochraně životního prostředí. Líbí se nám, že jen nemluví, ale konají, což potvrzuje aktivita výsadby pod jejich vlajkou - k dnešnímu dni vysadili 3 777 stromů. A rozhodně nekončí!

Jejich mise a vize je pro REFA Group inspirativní, stejně, jako jejich blízká spolupráce se Sázíme Česko. Na stánkách Dálnička.cz si kromě dálniční známky ČR navíc můžete rychle ověřit platnost známky jednoduše zadáním SPZ vozidla v sekci kontrola dálniční známky, čímž si ověříte, zda je vaše vozidlo připraveno na jízdu. Velmi užitečné pro vás mohou být cenné a aktuální informace o novinkách týkajících se dálničních poplatků a dopravní situace. Nebo důležité tipy pro řidiče, jak se vyhnout pokutám za jízdu bez platné dálniční známky. Tyto informace jsou klíčové pro každého řidiče, který chce na silnicích cestovat bez starostí.

Jelikož období dovolených klepe na dveře, nově se u nich informujte na povinnost dálničních známek do zahraničí. Rakouská dálniční známka, slovenská dálniční známka, slovinská nebo maďarská vám jistě přijde vhod. Přehledně se na stránkách dozvíte, jaká dálniční známka cz je pro vás nejvhodnější. Například pokud plánujete jednodenní výlet z Prahy do Brna po dálnici D1 a plánujete návrat do půlnoci daného dne, je pro vás nejvhodnější jednodenní dálniční známka za příznivou cenu. 
Cena dálniční známky je včetně eko poplatku pro podporu výsadby zeleně.



Plán společné výsadby a osvětapasted_image_file665ee8c57358e-image_NmUXS.png

















V rámci REFA Group se plánuje ve spolupráci s Dalnička.cz a Sázíme Česko vysadit tisíce nových stromů po celém Česku. Představte si, jak jedete do svého vysněného bydlení s ekologickou dálniční známkou po dálnicích obklopených stromy. 

Jedině společně můžeme dosáhnout zelenější a udržitelnější budoucnosti pro všechny, zlepšovat kvalitu ovzduší a snižovat emise. Protože není novinkou, že dostatečná a kvalitní zeleň má obrovský vliv na kvalitu života. Stromy a keře nejenže zlepšují kvalitu vzduchu a snižují hlučnost, ale také poskytují stín i chlad, což má rovněž pozitivní dopad na duševní zdraví a stres.  Věříme, že společnými silami nejen oživíme zeleň v naší zemi, ale také inspirujeme další firmy a jednotlivce k podobným krokům. 

Pojďte a připojte se k nám na cestě k zodpovědnější mobilitě a lepší budoucnosti.