Certifikát o vysazení stromu jako dárek – za minutu v emailu. Zjistit víc!

  • Úvod
  • O nás
  • Blog
  • Články
  • Outletové centrum Freeport Fashion Outlet oslavuje Mezinárodní den Země kampaní "Outletová móda pro budoucnost"

Outletové centrum Freeport Fashion Outlet oslavuje Mezinárodní den Země kampaní "Outletová móda pro budoucnost"


Outletové centrum Freeport Fashion Outlet se připojuje k oslavám Mezinárodního dne Země vyhlášeného na pondělí 22. dubna zahájením své nové kampaně "Outletová móda pro budoucnost". Tato iniciativa, která spojuje módu se závazkem k ochraně životního prostředí, je nejen výzvou k udržitelnému nakupování, ale také k podpoře zelené budoucnosti.





Kampaň "Outletová móda pro budoucnost" běží od dnešního dne až do neděle 28. dubna. Jedním z hlavních prvků této iniciativy je výsadba 250 stromů, které symbolizují jednotlivé značky přítomné v outletovém centru. Tyto stromy budou sázet v okolí Brna na podzim tohoto roku ve spolupráci s organizací Sázíme Česko.




„Zasaď s námi strom! Nakup v označených prodejnách zeleným lístkem. Načti body v aplikaci. Získej online certifikát o zasazení stromu spolu s Freeport Fashion Outlet"


V rámci kampaně se Outletové centrum Freeport Fashion Outlet spojilo s 16 značkami, které se staly tvářemi této iniciativy. Zákazníci mohou na prodejních plochách v těchto obchodech získat informace o kampani, nakoupit kolekce z udržitelných materiálů a využít možnost načtení QR kódů v aplikaci, čímž získávají nárok na zaslání online certifikátu o zasazení stromu.





"Naše centrum se zavázalo k podpoře udržitelných a ekologicky zodpovědných aktivit. Tato kampaň je pro nás důležitým krokem směrem k zelenější budoucnosti. Přijďte se k nám připojit a společně podpořme zelenou budoucnost s kampaní "Outletová móda pro budoucnost!" říká Mgr. Kateřina Bínek, Senior Retail Specialist ve Freeport Fashion Outlet.


"Outletová móda pro budoucnost

Freeport – Fashion, značky, zážitky“